Ia-ți libera exprimare la purtare! Colorista de la L'Oréal Paris, gama colorvibrantă pentru orice ai în cap să devii. O zi, două săptămâni sau permanent... și ești absolut hairstylicious!

Fii party Coloristarter!

Care e nuanța ta?

Povestea

Cauți inspirație? Creează senzație! Viața nu e roz, e plină de culoare. Cei care ies din tipare imprimă zilelor stilul lor. Era nevoie de un produs de colorare care să te reprezinte? Nu. De aceea am creat unul care reflectă exprimarea liberă.

Apari de niciunde și ajungi peste tot? Atunci știi care-i mersul: personalitatea inspiră majoritatea. Nu, nu ești un model, ești un spectacol. Centrul atenției nu e un punct fix, el te urmează oriunde.

COLORISTA: de la turcoaz la fascinant în 5 tehnologii și 26 de nuanțe.

Experimentează efectul spectacoloristic!

DON’T JUST #DIY #DOITYOURWAY

#DOITYOURWAY cu
Tu ce fel de ești ?

4 pași și o descoperire pe măsură: culoarea care ți se potrivește!

Indiferent că părul tău are o vastă experiență cromatică ori nu a fost vopsit vreodată, prin acest quiz vei deveni COLORISTA.

Fie că îți faci curaj pentru o nuanță incredibilă și ieșită din tipare cât pentru cea mai cool ieșire cu spray-ul COLORISTA, fie că încerci temporar o nouă nuanță ori că te-ai îndrăgostit pe viață de o culoare care se potrivește mânușă personalității tale sau că vrei să flirtrezi cu niște efecte subtile, dar suficient de surprinzătoare, descoperă-te prin QUIZ-ul COLORISTA!

Care e nuanța ta?

Inspirație
Tips and Tricks

Intră în clanul !

Pentru o schimbare care să te prindă de minune și să te scoată din tipare, am pregătit pentru tine secțiunile de TIPS & TRICKS pe care orice COLORISTA trebuie să le cunoască.

#TryIt #EnjoyIt #DoItYourWay

Află mai multe!

Întreabă SPECIALISTUL COLORISTA!

Fie că ai o întrebare despre păr ori vrei o mână de ajutor în alegerea produsului COLORISTA , suntem aici pentru tine. Scrie-i specialistului Colorista.

ÎNTREABĂ SPECIALISTUL