Gama ta elseve video beauty-bloggeri îngrijirea elseve totul despre îngrijirea părului

BEAUTY

Învaţă cum să faci ca părul tău să capete din partea tuturor atenţia pe care i-o acorzi tu!

ARGILĂ
EXTRAORDINARĂ

Stres, poluare sau rutină de îngrijire inadecvată... părul tau este supus agresiunilor externe și interne, ce contribuie la îngrășarea lui. L'Oréal Paris creează prima gamă pe bază de argilă, ingredient folosit încă din antichitate pentru proprietățile sale de purificare și înfrumusețare.

POLUAREA,
UN FACTOR AGRAVANT

LABORATOARELE DE CERCETARE L’ORÉAL AU STUDIAT CONSECINŢELE DĂUNĂTOARE ALE POLUĂRII LA NIVELUL PĂRULUI ŞI AU DEMONSTRAT URMATOARELE EFECTE*:

ÎNTR-UN MEDIU POLUAT:

creşte cu 56% secreţia de sebum;

scade hidratarea pielii cu 14%;

cantitatea de vitamina E din corp scade cu 91%;

oxidarea lipidică scade cu 45%;

oxidarea proteică scade cu 150%.

PARTICULELE DE PRAF ŞI GAZELE DE EŞAPAMENT SUNT FACTORI
AGRAVANŢI. CONTAMINAREA POATE AVEA MULTIPLE CONSECINŢE LA
NIVELUL PĂRULUI**.

tendinţă
accentuată
de îngrăşare

mai puţin
mătăsos

mai greu
de pieptănat

PENTRU A TE ELIBERA DE IMPURITĂŢILE CE ÎŢI LASĂ PĂRUL FĂRĂ VOLUM ŞI ÎL FAC MAI PUŢIN CATIFELAT, L'ORÉAL PARIS A CREAT UN RITUAL PE BAZĂ DE ARGILE PURIFICATOARE, UN TRATAMENT COMPLET PENTRU: RĂDĂCINI ŞI VÂRFURI.

* Studiu realizat în Mexic şi în Shanghai.

** Un studiu experimental realizat de L'Oréal Research în Franţa, în mediul urban.

SUPER-PUTEREA ARGILEI

ARGILA ESTE RECUNOSCUTĂ DIN CELE MAI VECHI TIMPURI PENTRU PROPRIETĂŢILE SALE DE PURIFICARE, DAR MULTE ALTE BENEFICII AU MAI FOST DESCOPERITE PE PARCURSUL A MII DE ANI. ÎNCEPÂND DIN ANTICHITATE, OAMENII O FOLOSEAU PENTRU A-ŞI CURĂŢA TENUL. DESIGUR, NU ERAU CONŞTIENŢI DE PUTERILE FIECĂRUI TIP DE ARGILĂ.
ARGILA ESTE DES ÎNTÂLNITĂ ÎN ÎNGRIJIREA PIELII, IAR ACUM SE REGĂSEȘTE ŞI ÎN ÎNGRIJIREA PĂRULUI. CU AJUTORUL A TREI TIPURI DIFERITE DE ARGILĂ, GAMA "ARGILĂ EXTRAORDINARĂ" EVIDENŢIAZĂ CELE MAI IMPORTANTE BENEFICII ALE ACESTOR MINERALE: PURIFICARE, ENERGIZARE ŞI HIDRATARE. TOT CE ÎŢI TREBUIE PENTRU UN PĂR PLIN DE VITALITATE ŞI PROSPEŢIME.

PUTERILE CELOR 3 ARGILE EXTRAORDINARE

PRIN MIXUL UNIC DE ARGILE, AM CREAT UN RITUAL SPECIAL PENTRU PĂRUL CU TENDINŢĂ DE ÎNGRĂŞARE, CARE ARE NEVOIE DE MAI MULTĂ ÎNGRIJIRE ŞI PURIFICARE.*

1

ARGILA ALBĂ - ÎMPROSPĂTEAZĂ

UN TIP DE ARGILĂ UŞOARĂ, FINĂ ŞI INCREDIBIL DE MALEABILĂ. CARE ARE LA BAZĂ CAOLINIT, UN INGREDIENT CU O CAPACITATE FOARTE RIDICATĂ DE ABSORBŢIE A SEBUMULUI.

ABSOARBE SEBUMUL

SUPRAFAŢĂ RIDICATĂ DE ABSORBŢIE

2

ARGILA ALBASTRĂ - REVITALIZEAZĂ

UN TIP DE ARGILĂ CE ARE LA BAZĂ SMECTITUL, CARE ARE O TEXTURĂ FINĂ, CAPABILĂ SĂ ABSOARBĂ IMPURITĂŢILE.

ABSOARBE IMPURITĂŢILE

REVITALIZEAZĂ

3

ARGILA VERDE - PURIFICĂ

PARTICULE MICROSCOPICE FINE DE ARGILĂ VERDE CE AU PUTEREA DE A CURĂŢA ŞI DE A ABSORBI APA. ACEASTĂ ARGILĂ ARE LA BAZĂ SAPONIT, RECUNOSCUT PENTRU PROPRIETĂŢILE SALE SURFACTANTE.

UN ADEVĂR EXTRAORDINAR DESPRE PĂRUL
CU TENDINŢĂ DE ÎNGRĂŞARE

STIAŢI?

Igiena defectuoasă este singura cauză responsabilă de producţia de sebum.
FALS. Natura a făcut responsabile cu secreția de sebum pe scalp peste 350.000 de glande sebacee.

Există produse ce contribuie la îngrăşarea scalpului.
ADEVĂRAT. Îngrăşarea rapidă este uneori consecinţa utilizării unui produs agresiv sau a unei rutine inadecvate.

Balsamul creşte producţia de sebum.
FALS. Balsamul nu afectează producţia de sebum, dar utilizarea excesivă a acestuia sau clătirea insuficientă a produsului poate da impresia unui păr şi a unui scalp ce se îngraşă mai repede.

DE CE SE ÎNGRAŞĂ PĂRUL?

PĂR USCAT, PĂR NORMAL, PĂR GRAS... ORICARE AR FI TIPUL TĂU DE PĂR, SEBUMUL ACŢIONEAZĂ LA NIVELUL SCALPULUI ŞI TREPTAT IMPREGNEAZĂ FIBRA CAPILARĂ DE LA RĂDĂCINĂ PÂNĂ LA VÂRF. CÂND SEBUMUL ESTE SECRETAT NORMAL, EL ACOPERĂ FIBRA CAPILARĂ ŞI O PROTEJEAZĂ DE AGRESIUNILE EXTERNE. DACĂ ESTE SECRETAT ÎN EXCES, SEBUMUL DEVINE DERANJANT: RĂDĂCINI ÎNGRĂŞATE, PĂR FĂRĂ VOLUM, ÎNGREUNAT ŞI DIFICIL DE COAFAT.

PRODUCTIA DE SEBUM, INFLUENŢATĂ DE FACTORI EXTERNI

SECREŢIA DE SEBUM DE CĂTRE GLANDELE SEBACEE ESTE CAUZATĂ DE FACTORI ENDOGENI ŞI EXOGENI.

CAUZE HORMONALE SAU GENETICE: ÎN ACEST CAZ, EFECTUL SCADE ODATĂ CU VÂRSTA. SECREŢIA DE SEBUM SE POATE AGRAVA DIN CAUZA STRESULUI CE OXIDEAZĂ CELULELE, DAR ŞI ÎN URMA UNOR TRATAMENTE MEDICAMENTOASE CE PRODUC UN DEZECHILIBRU TEMPORAR.

UTILIZAREA DE PRODUSE NEPOTRIVITE SAU FOLOSIREA ÎN EXCES A ANUMITOR PRODUSE POATE FI RESPONSABILĂ PENTRU SECREŢIA EXCESIVĂ DE SEBUM.

PARTICULELE DE PRAF, POLUAREA, GAZELE DE EŞAPAMENT ETC. POT AVEA MULTE CONSECINŢE ASUPRA PĂRULUI NOSTRU. PĂRUL ÎŞI PIERDE DIN VOLUM, DEVINE MAI TERN, ASPRU ŞI DIFICIL DE PIEPTĂNAT.

UN RITUAL EXTRAORDINAR
ÎN 3 PAŞI

PĂRUL FRUMOS ÎNCEPE CU PAŞI SIMPLI CA SPĂLAREA, USCAREA ŞI PIEPTĂNAREA. ÎNCEARCĂ RITUALUL DE ÎNGRIJIRE PROPUS DE NOUA GAMĂ "ARGILĂ EXTRAORDINARĂ". SPECIAL CREATĂ PENTRU PĂRUL PREDISPUS TENDINŢELOR DE ÎNGRĂŞARE.

CU 30% ARGILĂ PURĂ

pasul1

PURIFICĂ

NOU. GEST UNIC, PENTRU PRIMA DATĂ
MASCĂ PURIFICATOARE ÎNAINTE DE ŞAMPONARE

MASCA PRE-ŞAMPONARE ESTE UN NOU GEST INTRODUS, BENEFIC PENTRU PURIFICAREA SCALPULUI ŞI A RĂDĂCINILOR ŞI PENTRU MENŢINEREA SĂNĂTĂŢII ACESTORA. APLICĂ PE PĂRUL USCAT, PE SCALP ŞI PE RĂDĂCINI. AŞTEAPTĂ 5-10 MINUTE PENTRU A ABSORBI 100% SEBUMUL ŞI IMPURITĂŢILE. SCALPUL ESTE PURIFICATŞI PREGĂTIT PENTRU URMĂTOAREA ETAPĂ: ŞAMPONAREA.

pasul2

ÎNGRIJEŞTE

CU PRODUSE EXTRAORDINARE DE ÎNFRUMUSEŢARE

REZULTATUL?

DATORITĂ TEXTURII FINE, LEJERE ŞI A SPUMEI BOGATE, ŞAMPONUL DIN GAMA "ARGILĂ EXTRAORDINARĂ" CURĂŢĂ PERFECT SCALPUL ŞI PĂRUL. 3 ZILE DE PROSPEŢIME INCREDIBILĂ! MULŢUMITĂ FORMULEI SALE INOVATOARE, FĂRĂ SILICON.

HIDRATEAZĂ CU AJUTORUL BALSAMULUI

BALSAMUL"ARGILĂ EXTRAORDINARĂ" ARE O TEXTURĂ LEJERĂ, CU AGENŢI DE DESCURCARE, CE HIDRATEAZĂ FIBRA CAPILARĂ FĂRĂ A O ÎNGREUNA. PĂRUL CAPĂTĂ VOLUM, DEVINE MAI UŞOR DE ARANJAT ŞI STRĂLUCEŞTE DE SĂNĂTATE. FIBRA CAPILARĂ ESTE REVITALIZATĂ DE LA RĂDĂCINĂ PÂNĂ LA VÂRF.

pasul3

REÎMPROSPĂTEAZĂ

CU ŞAMPONUL USCAT PURIFICATOR

ŞAMPONUL USCAT ESTE O SOLUŢIE SALVATOARE ÎNAINTE DE O IEŞIRE ÎN ORAŞ, SEARA SAU ÎN DIMINEŢILE ÎN CARE TE GRĂBEŞTI. CU AJUTORUL ACESTUI SPRAY CU ARGILĂ, PĂRUL ESTE REÎMPROSPĂTAT, PURIFICAT, SIMŢI CĂ ESTE MAI UŞOR ŞI ÎŞI RECAPĂTĂ VOLUMUL. TOTUL ÎN EXACT 2 MINUTE. PROSPEŢIME INSTANTANEE CARE DUREAZĂ PÂNĂ SEARA.Află ce gamă Elseve ţi se potriveşte şi poţi câştiga
noul Şampon Uscat Elseve Argilă Extraordinară.

Vezi lista câștigătorilor


Află ce gamă Elseve ţi se potrivește.

ARGILĂ EXTRAORDINARĂ
NUTRIGLOSS
COLOR-VIVE
TOTAL REPAIR / 5
ULEI EXTRAORDINAR
ARGININE RESIST X3
FIBRALOGY
Descoperă un video exclusiv cu Lara, Isabeli şi Barbara...
Plin de prospeţime!
> Vezi clipul următor