Gama ta elseve video beauty-bloggeri îngrijirea elseve totul despre îngrijirea părului

BEAUTY

Învaţă cum să faci ca părul tău să capete din partea tuturor atenţia pe care i-o acorzi tu!

CARE ESTE
TIPUL TĂU DE PĂR?

Textura, elasticitatea sau porozitatea firului - toate acestea combinate indică fidel care este tipul tău de păr, iar odată ce îți cunoști tipologia fibrei capilare, vei ști care sunt produsele cele mai bune pentru tine. vei ști care sunt produsele cele mai bune pentru tine.

 

preluare Supliment Special Hair,
revista Elle Aprilie

Majoritatea femeilor se gândesc la păr în termeni simpli:
uscat, gras, creț, drept, subțire, fragil, puternic, deteriorat, sănătos sau dens.
Doar că sunt mai multe de luat în considerare atunci când îți analizezi părul, cum ar fi textura, elasticitatea sau porozitatea firului. Toate acestea combinate indică fidel care este tipul tău de păr, iar odată ce îți cunoști tipologia fibrei capilare, vei ști care sunt produsele cele mai bune pentru tine.


FIR FIN ȘI SĂNĂTOS

Ai un păr sănătos, dar îi lipsește volumul. Poți da amploare șuvițelor printr-un balsam pentru păr fin – cuvântul cheie pe care să-l cauți pe etichetă este densitate. Evită formulele leave-in, care îți îngreunează părul.


FIR FIN ȘI FRAGIL

Acest tip de păr este ușor de aranjat, dar predispus ruperii. Dacă te caracterizează, ai nevoie de un produs care să repare fibra capilară, să închidă cuticula și să redea aspectul lucios al părului. Folosește un șampon optim pentru scalpul tău și formule nutritive pentru vârfuri. Ai grijă de păr și nu-l stresa cu temperaturi ridicate sau colorări excesive!


FIR MEDIU ȘI SĂNĂTOS

Ești o norocoasă! Nici prea mult păr, nici prea puțin, ci tocmai cum trebuie! Părul tău nu a suferit din pricina căldurii sau tratamentelor chimice. Misiunea ta? Să-l păstrezi așa!


FIR MEDIU ȘI DETERIORAT

Spălatul prea des, perierea în grabă și abuzurile termice s-au soldat cu vârfuri despicate și șuvițe aspre. Folosește produse cu keratină și arginină – au acțiune reparatoare și previn ruperea.


FIR USCAT ȘI SĂNĂTOS

Diametrul firului uscat este cel mai mare dintre toate, ceea ce justifică volumul și nivelul de rezistență, dar acest tip de păr poate suferi la capitolul hidratare. Alege formule de întreținere și de îngrijire hidratante, pentru a-ți menține firul cât mai sănătos!


FIR USCAT ȘI DETERIORAT

Firul tău gros este afectat de diverși factori (stilizare, colorare, poluare etc.). Acordă-i o pauză de la temperaturile ridicate, emanate de uscător, placă și ondulator. Alege produse care hidratează și care te ajută să îl disciplinezi (antistatice).
Află ce gamă Elseve ţi se potriveşte şi poţi câştiga
noul Şampon Uscat Elseve Argilă Extraordinară.

Vezi lista câștigătorilor


Află ce gamă Elseve ţi se potrivește.

ARGILĂ EXTRAORDINARĂ
NUTRIGLOSS
COLOR-VIVE
TOTAL REPAIR / 5
ULEI EXTRAORDINAR
ARGININE RESIST X3
FIBRALOGY
Află cum se împletesc culorile ELSEVe și cele 6 tipuri de păr
6 beauty-vloggers stau faţă în faţă cu cea mai potrivită culoare