Gama ta elseve video beauty-bloggeri îngrijirea elseve totul despre îngrijirea părului

BEAUTY

Învaţă cum să faci ca părul tău să capete din partea tuturor atenţia pe care i-o acorzi tu!

Ce trebuie
SĂ șTII DESPRE
TREND-UL BRONDE

Ce nuanţă de păr e mai sexy decât blondul şi mai procatoare decât brunetul? Cele mai cool dive ale momentului au adoptat trend-ul bronde, un melanj seducător de şuviţe aurii, naturale, ca deschise de soare, pe o bază deschisă sau închisă.

de Lavinia Gogu

preluare Supliment Special Hair,
revista Elle AprilieCe observăm la divele care impun trend-urile în ziua de azi, fie că le remarcăm pe covorul roşu din întreaga lume, pe copertele revistelor glossy sau pe Instagram? La Hollywood, părul are efecte de culoare sofisticate, cu nuanţe luminoase ce fură lumina şi contrastează cu şuviţe mai închise. Însă nu e vorba despre şuviţe clasice, ci de nişte trucuri subtile de nuanţare care, până acum, se obţineau doar în cele mai exclusiviste saloane. New York, Rio, Londra, Paris – fenomenul bronde a cucerit o lume întreagă. Pentru că a fi bronde e o declaraţie de originalitate şi libertate „non-culoare“ pentru toate fetele care nu vor să se oprească la un blond incredibil de sexy sau la brunet provocator.

Primul Kit de suvite pentru acasa, de la Preference, L'Oreal Paris.
Se aplica pentru a obtine suvite, nu o colorare completa.
Trend-ul bronde se adresează unor femei pe cât de irezistibile, pe atât de diferite. Supermodelului Gisele Bundchen acest stil îi conferă un aer rebel, în timp ce Jennifer Lopez sau Jessica Alba arată șic şi au o alură sofisticată. De fapt, bronde-ul poate avea şi valenţe rock, după cum am văzut la Caroline de Maigret, pentru că acest stil de nuanţare poate varia de la tonuri naturale până la limita excentricului.

Experţii în colorare de la L’Oréal Paris reinventează conceptul de şuviţe printr-o nouă metodă de aplicare, cu ajutorul unei perii speciale, chiar în confortul căminului tău. Preference Glam Bronde nu se aplică pe tot părul, ci doar pe anumite șuvițe, cu ajutorul periei speciale, pentru a obține un look extrem de interesant. Un bronde reuşit are ca rezultat o culoare ce combină nuanţe de blond şi brun, oferind o multitudine de subtonuri şi degradeuri de o strălucire inconfundabilă, datorată tuşelor de miere şi caramel. Cu acest trend vei avea un look hipnotic, stilat, şi un păr irezistibil, care îţi va conferi o alură de star.Bronde, cel mai recent trend pentru efectele de culoare, se poate obtine cu usurinta si acasa. Datorita periei expert, special conceputa pentru acest produs, evidentierea unor suvite este la fel de usoara ca si pieptanatul parului! Folosind Preference Glam Bronde puteti adauga parului dvs. suvite mai deschise cu pana la 4 tonuri, de la nunte de coniac pana la auriu miere.
Află ce gamă Elseve ţi se potriveşte şi poţi câştiga
noul Şampon Uscat Elseve Argilă Extraordinară.

Vezi lista câștigătorilor


Află ce gamă Elseve ţi se potrivește.

ARGILĂ EXTRAORDINARĂ
NUTRIGLOSS
COLOR-VIVE
TOTAL REPAIR / 5
ULEI EXTRAORDINAR
ARGININE RESIST X3
FIBRALOGY
Află cum se împletesc culorile ELSEVe și cele 6 tipuri de păr
6 beauty-vloggers stau faţă în faţă cu cea mai potrivită culoare