Gama ta elseve video beauty-bloggeri îngrijirea elseve totul despre îngrijirea părului
AL MEU ESTE CEL GALBEN.

BEAUTY

Învaţă cum să faci ca părul tău să capete din
partea tuturor atenţia pe care i-o acorzi tu!

TOTUL DESPRE
PĂRUL DETERIORAT

Ce se întâmplă când părul uscat intră în contact cu uleiurile naturale? Laboratoarele L’Oréal Paris ne demonstrează beneficiile acestora asupra fibrei capilare și bifează astfel un țel suprem: o formulă de îngrijire profundă, pe bază de uleiuri nutritive cu o concentrație ideală, pentru nevoile fiecărui tip de păr uscat! Am analizat subiectul îndeaproape și îți spunem cum acționează aceste uleiuri asupra părului și care sunt formulele imbatabile.

de Alice Bursuc

preluare Supliment Special Hair,
revista Elle Aprilie

Dorinţa ta, un păr
PERFECT HIDRATAT?

Nu doar părul vopsit are nevoie de hidratare, ci și cel normal. De fapt, indiferent de tipul acestuia, părul se întreține, în primul rând, printr-o rutină constantă de nutriție capilară. Dar câte dintre noi parcurgem toți pașii care ne asigură sănătatea părului? Este clar că trișăm, și asta din cauza unui stil de viață alert, care ne răpește din timpul cu noi înșine, în care am putea să ne răsfățăm mai mult! Odată lansată gama Elseve Ulei Extraordinar, am fost scutite de grija părului uscat, grație formulei celor patru produse fantastice, care asigură părului o nutriție completă.
Laboratoarele L’Oréal Paris au mers mai departe de simpla hrănire a părului și au pătruns în vastul univers al uleiurilor naturale, dând naștere unor formule cu proporții ideale, care readuc la viață orice tip de păr uscat.

Elseve Ulei Extraordinar este prima gamă de produse de îngrijire pe bază de uleiuri prețioase de la L’Oréal Paris care reușește să transforme părul. Șampon, balsam, mască și un ulei-tratament: întregul ciclu de viață al firului de păr este luat în seamă, de la rădăcină până la vârf! Dacă părul se usucă, devine fragil și începe procesul de deteriorare. Când părul crește, gradual, starea de deteriorare afectează fibra capilară pe toată lungimea sa și, îndeosebi, spre vârfuri. Hrănirea părului nu depinde doar de anumiți agenți activi; de exemplu, dacă doar aplici ulei pe suprafața fibrei capilare, mai degrabă acoperi problema decât să o rezolvi. Ideal, tratamentul începe de la șampon și se încheie cu un tratament fără clătire, cum ar fi uleiul pentru vârfuri.

BENEFICII CARE NE CONVING Gama L’Oréal Paris Elseve Ulei Extraordinar conține șase uleiuri extrase din flori rare, renumite pentru beneficiile lor specifice: trandafir (pentru regenerare), mușețel (rol iluminator), lotus (catifelare), floare de Tiara (hidratare), in (fortificare) și floarea-soarelui (acțiune hrănitoare). Cu ajutorul acestor uleiuri prețioase, părul se reface, devenind disciplinat, catifelat, mai radios, mai suplu și vizibil mai frumos! CEL MAI IMPORTANT PRODUS Șamponul devine cheia unei nutriții extraordinare, cu o textură fondantă care oferă doza perfectă de nutriție, fără să îngreuneze părul. Secretul formulei este bazat pe un echilibru între ingrediente, în funcție de tipul de păr uscat de tratat, și combină agenți de curățare cu extracte de uleiuri și cu o tehnologie avansată în nutriția părului. SENZORIALITATE Produsele gamei Elseve Ulei Extraordinar miros absolut superb, datorită unei compoziții olfactive atent elaborate de Laboratoarele L’Oréal, pentru a spori nivelul de confort cu fiecare aplicare: frezie, coacăze, mango, nectarine, scorțișoară sau lemn de cedru!

RITUALURI DE APLICARE Laboratoarele L’Oréal propun trei moduri de folosire a gamei Elseve Ulei Extraordinar:
Ritualul japonez. Acest ritual multistratificat este inspirat din tehnicile de îngrijire ale japonezelor. Pentru femeia niponă, feminitatea înseamnă un păr negru, foarte mătăsos, care, pentru a fi îngrijit cum trebuie, impune disciplină. Această tehnică presupune suprapunerea în straturi a mai multor produse de îngrijire. Metoda te ajută ca la final să ai o podoabă capilară netedă și strălucitoare.
Ritualul indian. În India, frumusețea și natura merg mână în mână cu tradiția Ayurveda. Prin urmare, este firesc ca indiencele să includă căldura în ritualurile lor de înfrumusețare. După clătirea șamponului cu apă caldă, părul este înmuiat în ulei și masat.
Ritualul brazilian. În Brazilia, feminitatea și senzualitatea sunt exprimate prin frumusețea părului – principala calitate în jocul seducției unei femei! Provocarea zilnică a braziliencelor este cum să își îmblânzească părul creț, plin de volum. Pentru asta, ele se pre-șamponează cu ulei. Departe de a îngreuna părul, tehnica are mai multe beneficii: revitalizarea părului, manevrabilitate la coafare și un plus de elasticitate și de strălucire.
Descoperă pe www.lorealparis.ro informații suplimentare despre produse.

ŞAMPON NUTRIŢIE
BALSAM NUTRIŢIE
MASCĂ NUTRIŢIE
ULEI PENTRU TOATE
TIPURILE DE PĂR
ULEI PENTRU
PĂR COLORAT
ŞAMPON PENTRU PĂR FOARTE USCAT


Află ce gamă Elseve ţi se potriveşte şi poţi câştiga
noul Şampon Uscat Elseve Argilă Extraordinară.

Vezi lista câștigătorilor


Află ce gamă Elseve ţi se potrivește.

ARGILĂ EXTRAORDINARĂ
NUTRIGLOSS
COLOR-VIVE
TOTAL REPAIR / 5
ULEI EXTRAORDINAR
ARGININE RESIST X3
FIBRALOGY
Află cum se împletesc culorile ELSEVe și cele 6 tipuri de păr
6 beauty-vloggers stau faţă în faţă cu cea mai potrivită culoare