Gama ta elseve video beauty-bloggeri îngrijirea elseve totul despre îngrijirea părului
AL MEU ESTE CEL NEGRU.

BEAUTY

Învață cum să faci ca părul tău să capete din partea tuturor atenția pe care i-o acorzi tu!

PĂRUL FRAGIL SE REPARĂ CU ARGININĂ!

Dacă observi că firul tău de păr este din ce în ce mai slăbit și se rupe ușor, este momentul să apelezi la formule de întreținere pentru părul fragil. Pentru asta îți propunem o proteină esențială: arginina.

de Alice Bursuc

preluare Supliment Special Hair, revista Elle Aprilie

Părul este agresat constant de uscătoare, ondulatoare, perii și plăci de îndreptare, este periat, tapat, tras pe spate, ridicat, vopsit, decolorat și tot așa, doar pentru a arăta mai bine! Dar ce facem când părul nostru nu ține pasul cu această avalanșă de factori care încet, dar sigur, îl afectează? Plus că mai trebuie să ținem cont și de anumite dezechilibre (hormonale, alimentare, de stres) tipice stilului nostru de viață! Toate acestea ne afectează firul de păr, care devine tot mai slăbit și mai fragil, fără vigoare. Concentratul de arginină, folosit în gama L’Oréal Paris Elseve Arginine Resist x 3, restructurează fibra capilară și hrănește rădăcina părului, care devine mai puternică și mai sănătoasă. Dar să-ți spunem ce este arginina și cum ajută. Proteinele sunt alcătuite din molecule numite aminoacizi, iar arginina este un aminoacid esențial.

Mai exact, reprezintă 9% din toți aminoacizii prezenți în firul de păr, ceea ce o face una dintre componentele proteice principale. Arginina are o sarcină pozitivă duală atrasă de părul fragil, care are o sarcină negativă. Deoarece acest element se poate atașa de păr, de la rădăcină până la vârful firului, hrănind și bulbul, rezistența părului este îmbunătățită, nivelul de elasticitate crește și chiar și luciul părului este intensificat.
L’Oréal Paris Elseve Arginine Resist x 3 conține patru formule care fortifică de la interior și până la suprafața firului de păr: șampon, mască, balsam și spray-tratament. Chiar de la prima aplicare, acestea acționează direct asupra zonelor deteriorate și, astfel, scutul de protecție naturală al părului este refăcut, iar firul obține nutrienții esențiali de care are nevoie. Adio păr deteriorat!

ȘAMPON FORTIFIANT Elseve Arginine Resist X3
Balsam Fortifiant Elseve Arginine Resist X3
MASCĂ FORTIFIANTĂ Elseve Arginine Resist X3
TRATAMENT FORTIFIANT INSTANT MIRACLE
ŞAMPON FORTIFIANT LIGHT
SPRAY FORTIFIANT

DESCOPERĂ PUTEREA MOLECULEI ARGININE

PRIMA TEHNOLOGIE AVANSATĂ CU TRIPLĂ ACȚIUNE FORTIFIANTĂ**. FORTIFICĂ PĂRUL DE LA RĂDĂCINĂ PÂNĂ LA VÂRFURI.

PĂRUL CREȘTE MAI REZISTENT*

HRĂNEȘTE BULBUL FIBREI CAPILARE

FORTIFICĂ RĂDĂCINA FIRULUI DE PĂR

RESTRUCTUREAZĂ FIBRA CAPILARĂ

Dorinţa ta, un păr fortifiat?


Află ce gamă Elseve ţi se potriveşte şi poţi câştiga
noul Şampon Uscat Elseve Argilă Extraordinară.

Vezi lista câștigătorilor


Află ce gamă Elseve ţi se potrivește.

ARGILĂ EXTRAORDINARĂ
NUTRIGLOSS
COLOR-VIVE
TOTAL REPAIR / 5
ULEI EXTRAORDINAR
ARGININE RESIST X3
FIBRALOGY
Află cum se împletesc culorile ELSEVe și cele 6 tipuri de păr
6 beauty-vloggers stau faţă în faţă cu cea mai potrivită culoare