Gama ta elseve video beauty-bloggeri îngrijirea elseve totul despre îngrijirea părului
AL MEU ESTE CEL ROȘU.

BEAUTY

Învață cum să faci ca părul tău să capete din partea tuturor atenția pe care i-o acorzi tu!

tips-urile pentru
colorarea Părului acasĂ

Nu e întotdeauna uşor să găseşti trei ore în agenda ta de Superwoman pentru a te vopsi la salon. Însă, pe măsură ce culoarea se mătuieşte şi rădăcinile cresc, trebuie să găseşti o soluţie pentru a arăta fabulos. Iată cum îţi poţi colora părul acasă, fără riscuri majore.

de Alice Bursuc

preluare Supliment Special Hair,
revista Elle Aprilie

Dorinţa ta, un păr COMPLET REPARAT?

Nu e întotdeauna uşor să găseşti trei ore în agenda ta de Superwoman pentru a te vopsi la salon. Însă, pe măsură ce culoarea se mătuieşte şi rădăcinile cresc, trebuie să găseşti o soluţie pentru a arăta fabulos. Iată cum îţi poţi colora părul acasă, fără riscuri majore.

TON PE TON SAU CULOARE PERMANENTĂ?
Dacă părul tău este mai puţin de 30% încărunţit, e recomandat să renunţi la vopseaua permanentă în favoarea culorii ton pe ton, recomandăm Casting Crème Gloss de la L’Oréal Paris. Părul va avea o nuanţă naturală şi se va amesteca cu şuviţele fără pigment, pe care culoarea se va prinde mai deschisă. Însă, dacă ai un număr mai mare de fire albe, cel mai bine ar fi să alegi vopseaua permanentă, cum ar fi Préférence de la L’Oréal Paris.

CUM SĂ ALEGI NUANŢA PERFECTĂ?
Când părul tău are o nuanţă deschisă, şuviţele blonde sunt o opţiune care se întreţine uşor pentru că, atunci când părul creşte, aspectul rădăcinii nu este foarte evident. Însă brunetele ar trebui să aleagă o culoare mai deschisă cu maximum două-trei tonuri faţă de nuanţa naturală, pentru un efect wow.

CUM POŢI FACE CA RĂDĂCINILE SĂ PARĂ COOL?
Evită aplicarea pe rădăcini a unor nuanţe ce reflectă puternic lumina, precum auriul, cuprul sau orice altă culoare cu reflexii perlate. Este recomandat să colorezi separat rădăcinile, iar lungimea părului să migreze spre un ton luminos, într-un degradeu armonios. Îți recomandăm gama de nuanțe Préférence de la L’Oréal Paris pentru a obține o culoare intensă, vibrantă.

CUM PROCEDEZI CU ZONELE ÎNCĂRUNŢITE?
Dacă ai anumite zone care s-au grăbit să încărunţească înaintea altora, aplică vopseaua ton pe ton peste tot, evitând părţile unde firele albe au o densitate mai mare. Pentru acelea, prepară o cantitate optimă de vopsea cu oxidant în aceeaşi nuanţă şi aplic-o local. Rezultatul va fi unul uniform! Încearcă Excellence de la L’Oréal Paris, care asigură 100% acoperire a firelor albe și o protecție avansată pentru o culoare profundă. Poți alege din 20 de nuanțe șic.
CUM SĂ APLICI VOPSEAUA?
Dacă nu ai fire albe, aplică vopseaua şuviţă cu şuviţă. La final, acoperă cu produs şi linia părului – acolo vopseaua e absorbită mult mai repede deoarece firele de păr sunt foarte fine.

AR TREBUI SĂ COLOREZ ŞI LUNGIMILE ÎMPREUNĂ CU RĂDĂCINILE?
Dacă vârfurile şi lungimile arată impecabil, atunci nu este necesar să le colorezi doar pentru că îţi vopseşti rădăcinile. Pentru un plus de pigment şi luciu, poţi să

este necesar să le colorezi doar pentru că îţi vopseşti rădăcinile. Pentru un plus de pigment şi luciu, poţi să pentru trei minute. Însă, dacă părul tău are un aspect mat, poţi să-l colorezi integral cu vopseaua ton pe ton.

Șampon pentru îngrijire Elseve Color Vive, L’Oréal Paris Formula îmbogăţită cu Color-Seal, un elixir fixator de culoare, a fost creată pentru a fixa și sigila culoarea în firul de păr, în timp ce filtrele UVA/UVB protejează părul împotriva degradării solare și îi mențin reflexiile, hrănesc intens fibra capilară și păstrează intensitatea culorii.

Tratament pentru păr Elseve Instant Miracle Color Vive, L’Oréal Paris.
Părul colorat sau cu șuvițe este mult mai sensibil în fața agresiunilor exterioare: soare, poluare etc. Pentru o culoare care să-și păstreze intensitatea, părul are nevoie de hrănire și protecție optimă. Imediat după aplicare, formula bogată a tratamentului cu filtre UVA/UVB penetrează firul și îl protejează, revigorând aspectul culorii.

ŞAMPON ÎNGRIJIRE
BALSAM CREMĂ PROTECTOR
MASCĂ PROTECTOARE
TRATAMENT INSTANT MIRACLE
ULEI PENTRU PĂR COLORAT


Află ce gamă Elseve ţi se potriveşte şi poţi câştiga
noul Şampon Uscat Elseve Argilă Extraordinară.

Vezi lista câștigătorilor


Află ce gamă Elseve ţi se potrivește.

ARGILĂ EXTRAORDINARĂ
NUTRIGLOSS
COLOR-VIVE
TOTAL REPAIR / 5
ULEI EXTRAORDINAR
ARGININE RESIST X3
FIBRALOGY
Află cum se împletesc culorile ELSEVe și cele 6 tipuri de păr
6 beauty-vloggers stau faţă în faţă cu cea mai potrivită culoare