Gama ta elseve video beauty-bloggeri îngrijirea elseve totul despre îngrijirea părului
AL MEU ESTE CEL ALBASTRU.

BEAUTY

Învaţă cum să faci ca părul tău să capete din
partea tuturor atenţia pe care i-o acorzi tu!

Totul despre părul
lipsit de volum

Volum, densitate și strălucire! Indiferent de cât de fin sau de lipsit de volum ar fi părul tău, gama Fibralogy de la L’Oréal Paris oferă toate aceste calități podoabei tale capilare.

de Lavinia Gogu

preluare Supliment Special Hair,
revista Elle Aprilie

Dacă ai părul fin, probabil știi că, indiferent de cât de des ar fi el, firele sunt mult prea subțiri pentru a se cumula într-o coamă bogată, pentru că diametrul firului de păr e dictat de mărimea papilei dermice care se află la baza rădăcinii (dimensiune impusă de factorii genetici și alterată de schimbările hormonale). Astfel, părul fin se îngrașă repede, îți oferă senzația că se „lipește de cap“, firele sunt nedisciplinate, se încurcă, se electrizează și îți dau bătăi de cap chiar și atunci când ai o coafură ultra-finisată.
Însă avem o veste bună! O descoperire din industria sticlei a condus la o inovație în domeniul îngrijirii părului, la care Universitatea Jussieu și Laboratoarele L’Oréal Paris au lucrat timp de 17 ani. Este vorba despre o descoperire științifică revoluționară, care oferă părului subțire și lipsit de strălucire o soluție personalizată pentru a-și amplifica volumul, densitatea și pentru a obține mai multă forță.

Rezultatul cercetării este Elseve Fibralogy, care conține Filloxane, un ingredient activ multi-funcțional ce pătrunde în profunzimea fibrei capilare până la nucleu, având abilitatea de a-și schimba starea din cea lichidă într-una solidă. Ajunsă acolo, molecula umflă firul din interior și mărește diametrul fibrei capilare. Părul se simte mai dens instantaneu, dar te vei bucura de un volum din ce în ce mai impresionant de la o spălare la alta. După cinci folosiri ale șamponului și balsamului Elseve Fibralogy, vei observa că podoaba ta capilară e mai densă și mai puternică. Trebuie să încerci și masca densificatoare! Cu o textură lejeră sub formă de gel roz, cu o aromă delicioasă și cu o formulă ce conține ulei uscat, o ceramidă restructurantă și o ceară specială, această mască îți va oferi un păr irezistibil, pe care nu te vei putea abține să-l atingi! Iar tratamentul Booster Densificator e cireașa de pe tort, care sporește efectele celorlalte produse, infuzându-ți chiar și mai mult volum.

ŞAMPON DENSIFICATOR
BALSAM DENSIFICATOR
MASCĂ DENSIFICATOARE
TRATAMENT BOOSTER DENSIFICATOR

DESCOPERĂ Puterea moleculei Filloxane

Prima tehnologie revolu|ionar{ special creat{ pentru p{rul sub|ire care m{re±te diametrul fibrei capilare**

P{R MAI DENS SP{LARE DUP{ SP{LARE*

Filloxane p{trunde ~n fibra capilar{ ±i o amplific{ din interior.

Ac|ioneaz{ ~n interiorul fibrei capilare pentru un efect de densificare cumulativ ±i de lung{ durat{.

Instantaneu, p{rul se simte mai voluptos, mai dens.

Dorinţa ta, un păr cu mai mult VOLUM?


Află ce gamă Elseve ţi se potriveşte şi poţi câştiga
noul Şampon Uscat Elseve Argilă Extraordinară.

Vezi lista câștigătorilor


Află ce gamă Elseve ţi se potrivește.

ARGILĂ EXTRAORDINARĂ
NUTRIGLOSS
COLOR-VIVE
TOTAL REPAIR / 5
ULEI EXTRAORDINAR
ARGININE RESIST X3
FIBRALOGY
Află cum se împletesc culorile ELSEVe și cele 6 tipuri de păr
6 beauty-vloggers stau faţă în faţă cu cea mai potrivită culoare