Gama ta elseve video beauty-bloggeri îngrijirea elseve totul despre îngrijirea părului
AL MEU ESTE CEL ROZ.

BEAUTY

Învață cum să faci ca părul tău să capete din partea tuturor atenția pe care i-o acorzi tu!

Totul despre părul normal

Îți dorești un luciu de mătase, care reflectă lumina cu putere? Special pentru fetele cu părul normal, Laboratoarele L’Oréal Paris au creat gama Nutrigloss Luminizer, cu o tehnologie care îți oferă o strălucire de vis.

de Lavinia Gogu

preluare Supliment Special Hair, revista Elle Aprilie

Ce ar putea să-și dorească părul normal, care nu se confruntă cu alte probleme? Bineînțeles, mai multă strălucire! Părul tern are suprafața neregulată din cauza acumulărilor de reziduuri de produse de styling, particule de praf, iar cuticulele firului de păr nu sunt aliniate, și de aceea nu reflectă puternic lumina. Pentru a oferi părului un luciu de invidiat, Laboratoarele L’Oréal Paris s-au inspirat din alte industrii și din noile tehnici profesionale: Banho de Brihlo (în Brazilia) și laminarea părului (în Rusia). Astfel, L’Oréal Paris a lansat prima gamă revoluționară cu molecule de Glycogel, tehnologie inspirată din tehnica laminării profesionale. Așa s-a născut Elseve Nutrigloss Luminizer, o strălucire de până la 4 ori mai intensă timp de 48 de ore. La nivel microscopic, lumina poate fi reflectată perfect numai dacă suprafața fibrei este complet netedă și dacă firele sunt aliniate, însă tehnologia Glycogel are o

acțiune pe mai multe niveluri, pentru a oferi luminozitate firului de păr, în orice coafură ar fi aranjat și din orice unghi ar fi privit. Pentru a obține această sclipire de vis, sunt necesari câțiva pași pentru a pregăti fibra și pentru a o înveli cu magia acestei inovații. Micro-exfolierea eliberează părul de toate impuritățile, facilitând aderarea moleculelor de strălucire. Apoi agenții restructuranți de învelire amplifică reflexia luminii pe suprafața părului, având o acțiune similară cu cea a aplicării lacului pe unghii.
Șamponul pentru strălucire intensă are o textură lejeră, care hidratează fără să încarce părul, în timp ce acțiunea balsamului face părul de patru ori mai strălucitor! Vrei și mai mult luciu? Booster-ul de strălucire e un Spray Gloss care îi va oferi părului o scânteiere explozivă!

ȘAMPON PROTECTOR
BALSAM CREMĂ PROTECTOR
SPRAY GLOSS

DESCOPERĂ PUTEREA MOLECULEI GLYCOGEL

CEA MAI AVANSATĂ TEHNOLOGIE CU GLYCOGEL*** INSPIRATĂ DIN TEHNICA PROFESIONALĂ, PENTRU UN PĂR STRĂLUCITOR PENTRU 48 DE ORE

STRĂLUCIRE INTENSĂ PENTRU 48 DE ORE

ELIMINĂ TOATE IMPURITĂŢILE CARE ÎMPIEDICĂ REFLEXIA LUMINII DE PE SUPRAFAŢĂ FIBREI CAPILARE.

HRĂNEȘTE ȘI OFERĂ PĂRULUI STRĂLUCIRE.

SUPLEŢE ȘI CATIFELARE: NU ÎNCARCĂ PĂRUL.

Dorinţa ta, un păr mai strălucitor?


Află ce gamă Elseve ţi se potriveşte şi poţi câştiga
noul Şampon Uscat Elseve Argilă Extraordinară.

Vezi lista câștigătorilor


Află ce gamă Elseve ţi se potrivește.

ARGILĂ EXTRAORDINARĂ
NUTRIGLOSS
COLOR-VIVE
TOTAL REPAIR / 5
ULEI EXTRAORDINAR
ARGININE RESIST X3
FIBRALOGY
Află cum se împletesc culorile ELSEVe și cele 6 tipuri de păr
6 beauty-vloggers stau faţă în faţă cu cea mai potrivită culoare