Noul Magic Retouch de la L'Oréal Haircolorist/Paris
Primul Spray pentru camuflarea instantă a rădăcinilor crescute între colorări
Magie în 3 secunde!

Cauți un produs inovativ pentru a scăpa rapid de rădăcinile crescute? Spray-ul nuanțator pentru păr Magic Retouch de la L’Oréal Paris este soluția!

Rădăcinile crescute între două colorări și firele de păr albe sunt camuflate instant!

Aplicatorul distribuie pigmenții de culoare cu precizie, acoperind temporar rădăcinile crescute și firele albe, asigurând totodată un rezultat uniform. Magic Retouch este disponibil în 5 nuanțe, de la blond deschis la negru și are același efect cu o vopsea de păr temporară. Gata cu rădăcinile crescute între colorări!

Rezistă până la primul spălat pe cap, se îndepartează prin șamponare.

3, 2, 1 ... MAGIC!
Aplicare în 3 secunde
Cum se folosește?
Tutoriale
Cum îmi maschez rapid rădăcinile crescute?
Rădăcini mascate în câteva secunde!
Rădăcinile crescute si firele albe dispar
Cum aplic Magic Retouch?
Ce cantitate de Magic Retouch folosesc?
Ce fac după aplicarea Magic Retouch?
Cum aplic Magic Retouch pe tâmple?
Ce fac dacă îmi pătez pielea după aplicarea Magic Retouch?
Nuanțele Magic Retouch
Negru
Șaten
Șaten deschis
Șaten rece
Blond
Blond deschis
Blond deschis auriu
Roșcat
Câștigă un Magic Retouch pe zi

Alege culoarea care ți se potrivește și poți fi una dintre primele persoane din România care testează produsul inovator Magic Retouch.

Premii zilnice cu trageri la sorți săptămânale. După ce primești produsul, te rugăm să înscrii opinia ta! Este foarte important pentru noi

6 0 8 2 vor Magic Retouch!
Opinii produs (143)


Multumit Nota 8 pentru ca, desi nuanta e blond deschis, e de fapt un maroniu deschis! Este ok totusi, acopera bine si nu se vede ciudat pe par!

Burchea Anca Teodora

Am o mare problema cu firele albe care mi-au aparut prima data la 18 ani :( de atunci am continuat sa ma vopsesc la interval de 3-4 saptamani pana cand parul meu a inceput sa cada extrem de rau. In momentul de fata incerc pe cat de mult sa ascund cu tot felul de coafuri firele albe si sa ma vopsesc la 2-3 luni. Chiar m-ar ajuta foarte mult acest produs minune

Bianca Georgiana

Culoarea mea naturala este saten iar momentan sunt blonda inchis, astfel incat nu este o diferenta deranjanta intre cele doua nuante si pot amana vopsirea pana la 2 luni. In situatii de urgenta folosesc un sampon uscat pentru par blond care are multiple beneficii, pe langa faptul ca amana spalatul parului, amana si vopsirea. Dar sunt extrem de curioasa de aceasta noua inovatie de la L’Oreal :)

Alexandra Zaman
6 0 8 2 vor Magic Retouch!
Vezi toate opiniile (143) »