PURE CLAY
Ai 10 minute la dispoziție pentru a obține un ten curat şi luminos?

Încearcă prima gamă* de măşti cu 3 argile pure (roşie, albă, albastră) care curăţă şi iluminează tenul! Instant tenul tău este mai curat şi îşi recapătă strălucirea. Aplică masca de două-trei ori pe săptămână şi bucură-te de o piele fină, fără imperfecţiuni!


Află mai multe despre măştile PURE CLAY!
*de la L’Oreal Paris
Pure Clay
Măşti
PENTRU TEN FIN
ȘI NETEZIT
Masca gomaj cu 3 argile pure (roşie, albă, albastră) şi extract de algă roşie exfoliază tenul şi uniformizează porii fără să usuce, redând strălucirea tenului.
CUMPĂRĂ ACUM
PENTRU TEN MATIFIAT
ȘI CATIFELAT
Având la bază 3 argile pure (roşie, albă, albastră) şi extract de Eucalipt, masca-cremă purifică în profunzime şi matifiază tenul fără să îl usuce.
CUMPĂRĂ ACUM
PENTRU TEN ILUMINAT
ȘI REVITALIZAT
Din combinația de 3 argile pure (roşie, albă, albastră) şi extract de cărbune am obţinut o mască-cremă care acţionează ca un magnet: curăţă murdăria şi excesul de sebum, iluminând tenul fără să îl usuce.
CUMPĂRĂ ACUM
Video

Află cum se utilizează măştile expert Pure Clay

Multi-Masking

Alege unul dintre momentele de mai jos!

MULTI-MASKING

Măștile PURE CLAY pot fi aplicate separat sau în combinație. Pentru îngrijirea personalizată îţi recomandăm să foloseşti măștile în funcție de caracteristicile și necesitățile fiecărei zone a feței. Cu multi-masking, tenul tău face față tuturor încercărilor.

PURE CLAY After Party

Foloseşte măştile în această combinaţie pentru a elimina impuritățile de la suprafața tenului. Astfel, toxinele sunt absorbite, iar pielea rămâne proaspătă și curată.

PURE CLAY Before the date

Acest mod de aplicare a măştilor Pure Clay uniformizează porii și exfoliază pielea, redându-i strălucirea și finețea.

PURE CLAY Selfie ready

Matifierea tenului și uniformizarea porilor se află pe mâini bune când folosești acest tip de rutină. Pielea este netezită și strălucește. Eşti gata pentru un selfie perfect.

  • *După o petrecere
  • **Înainte de o întâlnire
  • ***Gata pentru un selfie perfect

ALGĂ ROŞIEEXFOLIAZĂ

EUCALIPTMATIFIAZĂ

CĂRBUNEELIMINĂ
IMPURITĂŢILE

Dă click pe fiecare mască pentru a descoperi zonele de aplicare recomandate!